GratisdesignFacebookBloglovinVideoinstruktionerTjäna pengar

♥ Skidor!!!

Heej!! Idag har jag varit ute på lidingö och åkt skidor med min kusin Alice och hennes föräldrar.
det var jätte kul. Jag satt i liften och så började jag sjunga jättehögt utan att jag tänkte på det jag sjöng på en låt från The Ark! och så märker jag att alla tittar på mig och bara för det så ramlar jag!! XD :P  Jag åkte SVART,BLÅ,RÖDA  Backen  :)   <33
/Trolla!

♥ Chokladbollar!! <3<3


♥ jag!! <3


♥ fredag! <33

Hej! idag var jag sjuk! (magsjuka) igår (Torsdag) så var det nationella proven jag hade mycket fel! fick 5/7 på det och Våran lärare sa att det var på gränsen Godkänt!! :O men iaf jag var hemma idag från skolan det var rätt tråkigt men ändå lite kul att få vara med sin Lillebror (Havde) Men nu mår jag bättre och imgn ska vi till min kusin Alice som fyllde år idag (4år) och dom bor på lidingö så man får ta lindingöbanan och på söndag ska vi åka skidor med Alice och alla på Lidingö jag har gjort det en gång tidigare och det var kul!! :)

♥ Söndag! <3

Hej! Idag vaknade jag av att pappa skrek från undervåningen kl var typ 7.20 han hade skottat hela utfarten 7 gånger kvällen innan. Hán hade nu vaknat av en traktor som hade plogat upp all snö där han hade skottat och då öppnade papap fönstert och skrek som en galning. Sen hörde jag hur dörren smällde igen, han hade gått ut. Sen efter en stund började min bor (Edvin) klä på sig och jag undrade vad han skulle göra, Han gick oxå ut. Sen gick jag ner och kollade genom fönstert vad dem gjorde då stod båda där och skottade.
Sen gick jag upp igen och spela lite data tills dem kom in igen och när dem gjorde det gick jag ner. Jag drack en kopp varm choklad. vi satte på T.vn och pappa började förklara varför han skrikit i morse.
Senare när alla klätt på sig så ville Edvin titta på Sherlock Holmes för han hade inte sett den Jag hade sett den och jag tkr den suger,Pappa tyckte den var bra :) Men senare på kvällen när det var dags att åka hem så gick det inga tåg till stockholm på grund av för mkt snö och alla bussar var fulla! så jag och Edvin fick stanna kvar så vi får skolka från skolan :p asså typ att mamma sjukanmäler oss elr nåt för pappa kunde ju inte köra bil i det här väderet!! aja ha så kul i skolan allihopa medans jag sitter vid datan :P

/Trolla <3<3<3<3

♥ dagensord


♥ Äntligen Fredag!!

Hej! Idag i skolan har det varit kul!!! Vi fick tacos till lunch!!! fast majsen smaka diskmedel :(
Det var ellas namsdag idag!! Och mina kompisar hade bakat Muffins och chokladkaka till henne! och på tjejgruppen så får man ju alltid fika och där åt vi kolakakor och chokladkakan som Jonna hade bakat, det var florsocker på format som ett hjärta för vi hade kärlekstema på Tjejgruppen och det var jätte kul!!
Men efter skolan kunde jag tyvärr inte stanna på fritids för jag skulle till pappa och han bor ju i eskilstuna och när vi skulle åka dit så blev det massa krångel mamma kunde inte komma in på nätet så hon kunde inte beställa biljetter och vi hade kanska bråttom så hon fick ringa håkan så han fick beställa och det tog typ 3 år!!!
sen när vi kom till tunnelbanan så var det massa stop i trafiken! så då behövede vi byta linje och alla tåg var typ fulla! sen när vi väl hade kommit fram till T-centralen så ståd det inte vilket spår det gick från och klockan var 17.20 och tåget gick 17.25 sen när vi hämtat ut våra biljetter så står det att vårat tåg är inställt!! så vi får fråga i kassan vilket tåg vi sa ta då och då får vi åka med ett tåg som går 17.51!!!!! så får vi vänta en halvtimme på det tåget! Men iaf nu sitter jag här hos pappa och vi har precis kollat på Let´s dance!! det var mysigt :)

/Trolla <3<3<3 :-)

frågestund 3


♥ Min Bäzza! <33


♥ flummers


♥ ALLA HJÄRTANSDAG

Alla hjärtans dag!! <3 <3


♥ Fredag!

FREDAG! XD

♥ Fredag

Hej hej!! idag är det fredag!! äntligen Let´s Dance :)
och fredags mys :)
idag i skolan hade vi skit kul  vi skrattade åt att våran kompis Corre frågade om vi nån gång hade provat att stoppa spagetthi i näsan, Då började jag och Ella garva som fan!!
sen på lunchen så stoppade Våran kompis emma upp två makaroner i näsan sen när hon skrattade så flöög dem ut och då fick vi damp XD
Sen var våran lärare sur resten av dagen :S
vi hade oxå brand övning och ingen visste det så alla sprang ut i bara tjocktröja och innerskor,
Sen för att jag skulle bli varm så hoppade jag och sjöng: Hela skolan står i lågor...
sen gick alla in igen :)
/Trollsi :) <3

Nu ser ni vad vi skrattade åt ^^)


♥ skratta


Hej Hej! <3

Hej idag hade vi Nationellaproven i Matte det var as enkelt  :) man skulle fråga på frågor om jag var Säker,Ganska säker,Osäker och Väldigt osäker T.ex "Hur känner du dig när du ska mäta ungefär hur lång en buss är"
Skolan var som vanligt Lasse var ganska sur på några i klassen Inklusive mig :S
För att "min sko hade försvunnit och då var det Emma som hade gömt den i 5B:s klassrum så jag fick gå med en sko och en innersko hem då.
Nästa dag när jag kom till skolan så fick jag reda på att det var emma som gömt den.
Då tog jag inte hem den en dagen och så tyckte lase att jag var oansvarig som lämmnade mina saker kvar i skolan.
Därför var lasse sur på mig :(
men det är bara och ta det :) :)
Sen så var man på fritids och för det mesta körde vi kort (stress) <3
/Trollsi XOXO <33 :)

Hej Hej! <3

Heej!! Igår var jag Och min Hei-Na på bio med några av hennes kompisar.
Vi såg it´s Complicated" den var bra :-) Vi köpte p
godis oxå :-) <3 hihi det var kul :-)
vi ses imorgon :)
/trollsi <3

Gästbloggare

Hej!
Jag heter Hei-na och gäst loggar hos trolla nu.
Just nu sitter jag hemma hos trolla och bloggar.
Älskar henne så mkt och vi har alltid kul tsm.
Besök även min blogg: mummsbiten.blogg.se
/ <33 Hei-Na

Februari

FEBRUARI

Vi var inne på lindex :)


Godis!!

Godis!!

Hej!

Idag så vaknade jag av att mamma kom in i mitt rum och väkte mig typ vid kl: 09.15 jag gick upp la mig i soffan för att titta på morgon teve :-) sen så åt jag frukost drack varm choklad mm smarrigt :) sen klädde jag på mig. så började min dag. :-) jag mamma och min bror gick ut till ringen (stora köpcentret) och shoppade lite. mamma köpte en pressent till min lillebror, jag fick en Bh och 3 par mjukisbyxor. två blå (mörkblå) ett par gråa. Och så fick jag en harry potter bok (hemligheternas kammare) Har redan läst två kapitlel ur den!! Det börjar bra iaf. Och så fick jag två par trosor :-) <33 Sen gick vi till ICA och köpte gräddgorgonzola som vi kunde göra spagetthi gorgonzola :) mm.
så köpte vi sursaltade bilar till lördagsgodis :-)  Ha en fortsatt lördags kväll! nu ska jag nog börja äta mina bilar. <33

Något nytt

Hej idag har jag varit hema hos min kompis Ella. Hon visade mig hennes dans övningar. Sen gjorde vi dem tillsammans till låten Closer med Ne-Yo. Det var jobbigt för armarna när man skulle snurra jätte snabbt länge och ha armarna rakt ut. Sen så var jag tyvärr tvungen att gå hem :( men vi kan ju alltid göra nåt kul nästa dag :-) <3
Ha så kul resten av kvällen/natten.
P.S kommentera gärna!
ILMF= (I Love My Friends) <33

Chips

Chips!!!! :)

Hej Hej! <3

Heej! jag sitter här hemma det är fredags kväll jag äter chips :) gott :) kollar på teve, min brosha blockerade teven när let´s dance började. I gonna kill him some day. hahaha. men det är bara att kolla på datan senare nån dag :)
just nu nynnar jag på en låt/reklamlåt till esterella chips: Nu är det Fredagsmys om det är det sista jag gör...
alla fall börjar bli lite trött mamma kommer nog snart :) klockan är nu 23.33 see you <33